Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személy autók bérelhetősége Vidéken képes leírás - Bérelhető Buszok, személyautók.tlap.hu
részletek »

Személy autók bérelhetősége Vidéken - Bérelhető Buszok, személyautók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Személy autók bérelhetősége Vidéken
Keresés
Találatok száma - 7 db
Frédi Béni Üllő Peugeot

Frédi Béni Üllő Peugeot

A Frédi-Béni Autócentrum - 1990-ben kezdte meg működését budapesti székhellyel, majd 1993-ben jelenlegi telephelyére költözött. A Verde Kft. 1993. szeptember 25. napján került megalapításra határozatlan időtartamra korlátolt felelősségű társaságként. 1995-ben szerződést kötöttünk a Peugeot Hungária Kft-vel, az Automobiles Peugeot magyarországi vezérképviseletével új Peugeot gépjárművek értékesítésére és szervizelésére vonatkozóan. A 2000-es évben telephelyünk bővítésével és ezzel egyben új gépjármű értékesítési szalonunk megnyitásával kereskedésünk az ország egyik vezető Peugeot kereskedése lett.

Gólem transfer Miskolc

Gólem transfer Miskolc

Háztól-házig személyszállítást vállalok maximum 8 fő részére útiránytól függetlenül, rendkívül kedvező - akár Intercity - áron Opel Vivaro tipusú személyszállító mikrobusszal, mely technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak.

Lakóautó- Lakóbusz bérlés Egerben

Lakóautó- Lakóbusz bérlés Egerben

Lakóautó - kölcsönzés, bérlés Ha él még Önben a felfedezés vágya, és rövid szabadsága alatt szeretne családjával, barátaival minél több helyet bejárni. Ha szabadon, kötetlenül, természetközelben szeretné szabadidejét tölteni, de családja kényelméről is gondoskodni szeretne. A megoldás - lakóautó bérlés,kölcsönzés Lakóautóink ötvözik egy ***-os szálloda kényelmét a lakókocsik mobilitásával, azzal az előnnyel, hogy nem kell saját autóját terhelni a lakókocsik akár 1,5 tonnát meghaladó súlyával. Megszabadul a lakókocsival való parkolás gyakran megoldhatatlan problémájától. Lakóautóink komfortos elhelyezést nyújtanak 6 fő részére, és B kategóriás szgk. jogosítvánnyal vezethetőek (ellentétben egy nagyobb lakókocsival, melyhez a megfelelő méretű autóval már trgk. jogosítvány szükségesl).

Optimus Szombathely

Optimus Szombathely

Fiatal cégünk a mai modern gondolkodásmóddal azonosulva dinamikusan fejlődik. 2002-es megalakulása óta jelentős sikereket könyvelhet el a vendéglátás és a kiskereskedelem valamint a gépkocsi bérbeadás területén is. Ez utóbbi a legfiatalabb üzletág, ennek ellenére már számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek tekintetében.

Passenger Komárom

Passenger Komárom

Cégünk nem taxi jellegű személyszállítást végez, csak vállalati megrendelések teljesítésével foglalkozik. Vállalati megbízásaink főként a reptéri transzferszolgáltatásokra, megrendelőink vendégeinek programjainak szervezésére, bonyolítására irányulnak. Vállaljuk városnézések, (angol nyelvű idegenvezetéssel) illetve egyéb célból történő utaztatások lebonyolítását is. Profilunk része továbbá az expressz kiscsomag szállítás, 500kg és 1m3 határok között. Európán belül, bárhová, maximum 24 órás kiszolgálással, de 1200 km -en belüli rendeltetési helyek esetén 12 órás kiszolgálással is tudjuk vállalni.

Siófok taxi

Siófok taxi

A siófoki Taxi Minibus Airport Transfer Service elérhetőségei Telefonszám: + 36 84 317-713 Mobil: (deutsch, english) + 36 30 9366 966 E-mail: siotaxi@siotaxi.hu Web: www.siofok-taxi.hu Jelenleg érvényes kedvezményes tarifák, árak - frissítve: 2009.02.24. Reptéri transzferek árai Forintban:

Személyszállítás belföldön, külföldön

Személyszállítás belföldön, külföldön

Autóbuszos személyszállítás belföldön, és külföldön egyaránt. Immár 18 éve foglalkozunk személyszállítással, így bátran mondhatjuk el magunkról, hogy széles körű tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, és minden igényt kielégítő járműparkunkkal várjuk megrendeléseiket akár 18, akár 48 fő szállításáról legyen szó. A közelmúltban tevékenységi körünket a buszátalakítás területtel bővítettük. Elsősorban ennek népszerűsítése és munkánk minőségének, referenciáink bemutatása érdekében hoztuk létre ez a honlapot. Szakképzett, e területen sok tapasztalatot szerzett, de emellett fiatal, tettre kész kollégáink garanciát jelentenek a kiváló minőségre. Kérjük, amennyiben bármiben segítségükre lehetünk, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Tuti menü