Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagy-Buszok Vidéken képes leírás - Bérelhető Buszok, személyautók.tlap.hu
részletek »

Nagy-Buszok Vidéken - Bérelhető Buszok, személyautók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Nagy-Buszok Vidéken
Keresés
Találatok száma - 10 db
Albatrosz Eger

Albatrosz Eger

Cégünk 1992-ben alakult. Azóta foglalkozunk bel- és külföldi személyszállítással. Ezen idő alatt több százezer kilométert tettünk meg balesetmentesen európa útjain. Célunk a megrendelők igényenek maximális kielégítése a lehetőségek keretein belül. Ehhez hozzájárulnak tapasztalt gépkocsivezetőink. Jelenleg 2 saját járművel és több alvállalkozóval dolgozunk.

Autóbuszos személyszállítás - Békéscsaba és Békés megye

Autóbuszos személyszállítás - Békéscsaba és Békés megye

A MAGURA HUNGARY KFT 1989 óta foglalkozik autóbuszos személyszállítással. Főleg Békéscsaba és Békés megye területén tevékenykedünk, de természetesen az ország bármely pontjára elvisszük. Gépjárművezetők több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek Magyarország útjain. Számukra legfontosabb a balesetmentes vezetés, a pontosság és a megbízhatóság.

Bélabusz - Kelet-Európában otthon vagyunk

Bélabusz - Kelet-Európában otthon vagyunk

Cégünk 2000-ben magánvállalkozásként indult, jelenleg Budapesten Kft formájában működik. Fő tevékenységünk a buszos személyszállítás belföldön és külföldön egyaránt, de partnereinken keresztül buszok szervizelését és bérbeadását is vállaljuk. Az elmúlt évek folyamán folyamatosan alakult profilunk. A dolgozók szállításától kezdve a zarándokutakon és a síutakon át a több hetes körutazásokig szinte mindenben kipróbáltuk magunkat. Bejártuk Európát Észak-Finnországtól Dél-Törökországig, valamint Franciaország nyugati végétől Ukrajna keleti feléig is átszeltük a kontinenst. A több mint tíz éves kalandozásunk során Közép- és Kelet-Európa került hozzánk a legközelebb. Sofőrjeink kiváló helyismerettel rendelkeznek Bulgária, Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Ukrajna területén is. A busz bérbeadásán felül vállalunk programszervezést és idegenvezetést is az előbb felsorolt országokban. buszaink kiválóan alkalmasak: - külföldi és belföldi utazásokra - családi- és céges rendezvények, nyaralások, zarándokutak, síutak lebonyolítására - iskolai kiránduló csoportok és sportegyesületek, csapatok szállítására - reptéri transzferre

Buszrendelés.eu - Az online buszbérlés oldal

Buszrendelés.eu - Az online buszbérlés oldal

A buszrendelés.eu oldalán egyszerűen, kényelmesen kérhet árajánlatot belföldi és külföldi autóbuszos szállításra. Az autóbuszos személyszállításban, autóbusz bérbeadásban, fuvarszervezésben eltöltött 20 évünknek és az ebből adódó rutinnak köszönhetően minden ügyfelünk számára az optimális megoldást nyújtjuk. Gyakorlott, udvarias gépkocsivezetőink mellett Ön teljes nyugalomban, biztonságban utazhat. Járműveinket cégünk saját szervizében a legnagyobb körültekintés mellett tartjuk karban. Mindezek garantálják, hogy Ön sem fog csalódni bennünk, legyen akár kirándulás, utazásszervezés vagy dolgozószállítás a feladat.

Busztrend Kft Esztergom

Busztrend Kft Esztergom

Buszok bérelhetőségét biztosítjuk, különjárati buszbérlés és menetrendszerinti járat München

Grand Tours - Buszbérlés

Grand Tours - Buszbérlés

19 éve biztonságosan, utasaink legnagyobb megelégedésére utaztatunk külföldre és belföldre egyaránt. Honlapunkon külföldi, belföldi, egzotikus utazások közül válogathat. Célországaink: Görögország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Románia és Spanyolország. Oldalunkon foglalhat repülőjegyet és választhat buszos utazásaink közül.

Janoplan Személyszállítás-Buszbérlés

Janoplan Személyszállítás-Buszbérlés

Társaságunk nemzetközi és belföldi, családi jellegű személyszállító vállakozás. Cégünk profilja belföldi és nemzetközi személyszállítás, iskolai kirándulások lebonyolítása. Megrendelőinknek biztosítjuk a kényelmet, magas szintű felkészültséget és a biztonságot az utazásban.

Maverick Transport

Maverick Transport

Több, mint 15 éves tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére személyszállítás, buszbérlés, különjárat és transzferek területén. A járműveket nagy rutinnal és magas felkészültséggel rendelkező gépkocsivezetők vezetik. Folyamatosan bővülő járműparkból biztosan megtalálja a megfelelő férőhelyes, komfortfokozatú és elképzeléseinek megfelelő járművet. A magas komfort fokozatoknak köszönhetően, biztosított a kényelmes és biztonságos utazás ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink körébe tartozik még számos utazással, kirándulással, programszervezéssel, kapcsolatos tevékenység is. Partnerként csak a legnagyobb felkészültséggel, rendelkező vállalkozásokkal működünk együtt. Partnerként csak a legnagyobb felkészültséggel, rendelkező vállalkozásokkal működünk együtt. A szállító járművek szegedi és budapesti telephellyel rendelkeznek. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!

Nagy Travel Kecskemét

Nagy Travel Kecskemét

Buszok bérbeadásával foglalkozunk, különjárati feladatok végrehajtását vállaljuk. 2007-től társaságunk a Nagy Travel nevet viseli, mottónk nem változott: személyszállítás versenyképes áron.Társaságunk különböző méretű és komfortú autóbuszokkal végez személyszállítást. Nagy Travel Kft. Telefon. +36 76 497706. Fax. +36 76 497706. Mobil. +36 30 9425421. Cím: 6000 Kecskemét, Szolnoki hegy 200.

Hirdetés
Végh busz Pétfürdő

Végh busz Pétfürdő

Szerződéses személyszállítás: A különjárati személyszállítási tevékenységünk működtetésénél elvárt nagyfokú rugalmassággal, pontossággal, illetve szükség szerinti gyors probléma megoldással biztosítjuk az utazások jó hangulatát, biztonságát. Nyugdíjas csoportoknak, iskoláknak, visszatérő megrendel˜inknek kedvezményeket biztosítunk. Szerződéses személyszállítás: Társaságunk 1996-óta foglalkozik szerz˜déses dolgozószállítással. Autóbuszaink irányítását, szervezését jól felszerelt irodai háttérrel, biztosítjuk. Minden autóbuszunkat mobiltelefonnal szereltünk fel, hogy az el˜re nem várt eseményeket a lehető leghatékonyabban tudjuk meg oldani. Tartalék gépkocsivezetőnk és autóbuszunk állandó készenlétben áll az esetleges problémák miel˜bbi elhárítására. Igény szerint folyamatos kimutatást nyújtunk az utaslétszámról, elősegítve a létszámváltozások miatti utaztatás tervezhet˜ségét. Utazásszervezés: Partner utazási irodáinkkal teljes utazásukat megszervezzük, igény szerint szállást idegenvezet˜t biztosítunk. Ha csak utazásukhoz szükséges tanácsra van szükségük, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal ...

Tuti menü