Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagy-Buszok Budapesten képes leírás: Rolling - Traveller [2. oldal]
részletek »

Nagy-Buszok Budapesten: Rolling - Traveller [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Nagy-Buszok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 21 db
Rolling Busz Bt

Rolling Busz Bt

Amit kínálunk önnek: * Autóbuszos személyszállítás belföldön és külföldön egyaránt. * Autóbuszok és Mikrobuszok bérbeadása vezetővel. * Munkásjáratok utaztatása rendszeres (szerződéses járatok) illetve eseti munkák. * Fuvarszervezés, Repülőtéri transzfer, Idegenvezetés.

Szak Instruck Kft

Szak Instruck Kft

A Szak-Instrukt Kft-t 1993. januárjában alapítottuk, eredetileg oktatással, oktatásszervezéssel foglalkoztunk. 1995-ben bővítettük tevékenységünket az autóbuszos személyszállítással, az első két évben csak a belföldi, 1997-től viszont a nemzetközi személyszállításban is tevékenykedünk.

Személyszállítás

Személyszállítás

Legyen tagja, rendszeres látogatója a visszfuvar.hu fuvarközvetítő oldalnak, hogy fuvarhoz jusson vagy megfelelő fuvarost találjon! Portálunk ajánlata: belföldi és nemzetközi áruszállítás, személyszállítás, fuvarozás magánszemélyeknek és cégeknek. Amennyiben az Ön számára érdekes ajánlatot talált, de pár információra még szüksége lenne, akkor a hirdetés alján kérdéseket tehet fel az ajánlattevőnek!

Traveller Kft

Traveller Kft

Traveller 21 Kft. a jelenlegi formában 2000 óta vesz részt a különjárati személy-szállításban. Autóbusz parkunkat fokozatosan megfiatalítottuk, így bel- és külföldi utasaink részére kényelmes, biztonságos járművekkel tesszük kellemessé az utazást. Az autóbuszok mindegyike technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak. Gépkocsivezetőink több éves nemzetközi gyakorlattal és idegen nyelv ismeretével is rendelkeznek.

Tuti menü