Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagy-Buszok Budapesten képes leírás - Bérelhető Buszok, személyautók.tlap.hu
részletek »

Nagy-Buszok Budapesten - Bérelhető Buszok, személyautók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Nagy-Buszok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 21 db
Autóbusz bérlés Budapest

Autóbusz bérlés Budapest

Tisztelt Érdeklődő! A tevékenységünk több mint 20 évre nyúlik vissza, mely magában foglalja a jogosítványszerzést, továbbá a személyszállítást. A személyszállítás tevékenysége elsősorban a belföldi személyszállításra összpontosul. Elsődleges célunk az utasok biztonsága, melyre kellő bizonyítékkal szolgál az a tény, hogy az autóbuszt minden esetben, egy 20 éves szakmai múlttal rendelkező GK szakoktató vezeti, nagy tapasztalattal, magas fokú tudással, képzettséggel, valamint kellő mennyiségű toleranciával. Vállalkozásunk a biztonság mellett a megfizethetőséget is fontos szempontnak tartja, hiszen nem minden szervezet, csoport, képes a luxus buszoknak megfelelő árat megfizetni! Természetesen nagyon fontos számunkra is a komfort és a megjelenés! Igyekszünk megfelelő árajánlatot adni mindenkinek és kellő képen rugalmasak tudunk lenni az elszámolásban is! A buszban gondoskodtunk a navigáció jelenlétéről, hogy egyik fél részéről sem legyen esetleges félreértés. Igény esetén angol nyelvű tolmáccsal is tudunk szolgálni mind az oktatásban, mind a személyszállításban egyaránt. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem, jelentkezzen bizalommal, akár információ, akár árajánlatkérés, céljából.

Autóbusz rendelés - Szak-Instrukt

Autóbusz rendelés - Szak-Instrukt

Busz bérlési lehetőség egész évben, mindenféle utazáshoz: télen például Velencei karneválhoz, francia sítúrához, nyáron és az év többi részében különböző táborokhoz, csoportos nyaraláshoz, hosszabb buszos utazásokhoz, sporteseményekhez, céges csapatépítő tréningekhez. A Szak-Instrukt Kft. utazási irodai partnerei közt számos jelentős magyarországi és külföldi cég található meg. Oktatási intézmények, sportegyletek, állami szervezetek is gyakran veszi igénybe a kft. autóbuszos szolgáltatásait. Az autóbusz bérlés árak meghatározásának módja megtett távolság és eltelt idő alapján is történhet, ez az út típusától függ. Erről részletes tájékoztatást találhat a cég weboldalán, valamint az ajánlatkérő űrlap elküldésével egzakt árajánlatot is kaphat. A vállalkozás olyan, kifogástalan műszaki állapotú Mercedes luxusautóbuszokkal szállítja az ügyfeleit, melyekben többek között klímaberendezés, DVD lejátszási lehetőség (két kijelzőn), fedélzeti WC, navigációs rendszer, mikrofon, hűtőszekrény, kihúzható ülések találhatóak.

Autóbusz-szolgálat

Autóbusz-szolgálat

Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy akár egy hosszú, fárasztó utazás, akár egy rövid, kisebb túra is biztonságos, kényelmes, nyugalmas legkörben teljen, így egy örömteli, szép élményként maradhat meg minden eggyes közös program. Ennek megfelelően törekszünk a ránk bízott feladatok maximális teljesítésére - minőségi szolgáltatás, megbízható, precíz hozzáállással.

Budapest Transfer

Budapest Transfer

Buszok bérbeadása .. magyar weblap nincs

Busz-Top Kft.

Busz-Top Kft.

Üdvözöljük a Fedélzeten! Feltette már magának a kérdést, hogy vajon miért választják az emberek az autóbuszt? Nos, ha még nem találta meg a választ, mi segítünk Önnek: - mert levesszük a válláról a vezetés terhét - háztól-házig szállítjuk - utazás közben gyönyörködhet a tájban - kiszállhat és kinyújtóztathatja elgémberedett tagjait - felfrissülhet egy könnyű üdítő vagy egy forró kávé mellett - vagy megebédelhet egy hangulatos étteremben - barátságokat köthet egy pohár bor vagy egy korsó sör mellett Autóbuszbérlés és rendelés bel- és külföldön, kirándulások, városnézések, konferenciák, egyéni és céges rendezvények, szakmai utak, síutak, reptéri transzferek, tréningek, csapatépítő programok, esküvők, egyéni programok igény szerint 6 főtől 76 főig

Buszkovács

Buszkovács

Cégünk 1991 óta foglalkozik nemzetközi és belföldi személyszállítással, buszbérléssel Mercedes, Setra, Neoplan, MAN, Bova, Ikarus, Vanhool tipusú autóbuszokkal 9-72 főig. Fő profilunk a személyszállítás: turista, kiránduló, céges, iskolás, egyházi, dolgozók, sí és egyéb csoportok magas színvonalú szállítása. Nemzetközi és belföldi személyszállítás, buszbérlés, buszrendelés 9 - 72 főig. Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Többségük légkondicionált, videóval, konyhával, toalettel felszerelt, kiváló esztétikai állapotú. Folyamatosan indított utak belföldre, és külföldre igény szerint. Buszbérlés, buszrendelés előtt bővebb információért tekintse meg buszainkat, és válassza ki az utazásukhoz ideális gépjárművet. Árainkról tájékozódjon árlistánkon, és kérjen pontos árajánlatot a tervezett úthoz. Küldjön e-mailt a buszrendeles@buszkovacs.hu címre, illetve hívjon NON-STOP számunkon: 06-30-9440-333.

Cser-busz

Cser-busz

Amennyiben autóbuszbérlés, mikrobuszbérlés, minibuszbérlés után érdeklődik gépkocsivezetővel, jó helyen jár. Ha egy rövid ismertetőt szeretne cégükről, személyszállítási szolgáltatásainkról és a buszbérlés lehetőségéről, kérjük tekintse meg a "Rólunk" menüpontot.

Eurobus Travel Service Kft. - Busz Bérlés

Eurobus Travel Service Kft. - Busz Bérlés

Cégünk, az Eurobus Travel Service Kft. fő profilja a belföldi és nemzetközi személyszállítás minőségi, karbantartott buszainkkal, 6 és 76 fő között. Számos nagy cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, így Ön is bátran számíthat ránk. Mi megtervezzük a legkedvezőbb útvonalat s biztosítunk Önnek repülőtéri, éttermi transzfereket, városnézést, kirándulásokat, európai körutakat, üdülőjáratokat, városlátogatásokat. Sportrendezvényekhez és zenekarok számára utánfutót is tudunk biztosítani. Az összes autóbuszunk az Európai Únió által előírt elvárásoknak megfelelnek. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és vegye fel velünk a kapcsolatot!

F - travel

F - travel

A tevékenységünk több mint 20 évre nyúlik vissza, mely magában foglalja a jogosítványszerzést, továbbá a személyszállítást. A személyszállítás tevékenysége elsősorban a belföldi személyszállításra összpontosul. Elsődleges célunk az utasok biztonsága, melyre kellő bizonyítékkal szolgál az a tény, hogy az autóbuszt minden esetben, egy 20 éves szakmai múlttal rendelkező GK szakoktató vezeti, nagy tapasztalattal, magas fokú tudással, képzettséggel, valamint kellő mennyiségű toleranciával. A biztonság mellett a megfizethetőséget is fontos szempontnak tartja, hiszen nem minden szervezet, csoport, képes a luxus buszoknak megfelelő árat megfizetni! Természetesen nagyon fontos számunkra is a komfort és a megjelenés! Igyekszünk megfelelő árajánlatot adni mindenkinek, amit általában közös megegyezés alapján állapítunk meg! Kellőképpen rugalmasak tudunk lenni az elszámolásban is! A buszban gondoskodtunk a navigáció jelenlétéről, hogy egyik fél részéről sem legyen esetleges félreértés. Igény esetén angol nyelvű tolmáccsal is tudunk szolgálni mind az oktatásban, mind a személyszállításban egyaránt.

Hirdetés
Hollosi Travel

Hollosi Travel

Vállalkozásunk 1994 óta van jelen az autóbuszos személyszállítás piacán, jelenleg 6 saját járművel, és több alvállalkozóval. Autóbuszos személyszállítást vállalunk kirándulások, színházi és egyéb előadások, városnézés, idegenforgalmi programok, esküvői, reptéri és más transzferek lebonyolítására, Ikarus 260-as szóló, Ikarus 280-as csuklós autóbuszokkal belföldön, Mercedes Sprinter és Mercedes Tourismo autóbuszokkal bel- és külföldön egyaránt különböző csoportok (iskolák, óvodák, nyugdíjas klubok, sportkörök, munkahelyek, zenekarok, baráti és egyéb társaságok ¼) részére.

Imi Busz Kft

Imi Busz Kft

Buszok bérbeadása a fő profil..

Levantex személyszállítás, buszbérlés

Levantex személyszállítás, buszbérlés

Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő IVECO Daily és IVECO Euroclass típusú buszokkal vállaljuk csoportok személyszállítását 51 főig, budapesti telephelyünkről, egy vagy több napra, pontos és megbízható sofőrökkel, biztonságos és kényelmes utazást garantálva belföldön és külföldön egyaránt.

Levissimo - buszok minden méretben - minden irányba

Levissimo - buszok minden méretben - minden irányba

Társaságunk 1996 óta foglalkozik kisebb-nagyobb kollektívák, turistacsoportok, VIP vendégek, kongresszusi résztvevők csoportos és egyéni szállításával. Biztosítunk autóbuszokat és személyautókat kirándulásokhoz, tanulmányutakhoz belföldön és külföldön egyaránt. Tevékenységünket 2000-től dolgozószállítással bővítettük. E területen legnagyobb volumenű feladatot a Magyar Televízió és a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt., SPAR Zrt. dolgozóinak, a honvédség állományának napi szállítása jelentette/jelenti. 2007-2011. között cégünk autóbusza szállította napi rendszerességgel Budapest-Nagyatád viszonylatban alvállalkozóként a Volánbusz utasait.

Naxoss

Naxoss

Autóparkunk fiatal, saját tulajdonú főként Mercedes típusú gépjárművekből áll. Ügyfeleink egyre növekvő igényeinek megfelelően valamennyi autóbuszunk klimatizált, utas ülésein biztonsági övvel felszerelt, igényes belső kialakítású.

Nova busz

Nova busz

A NOVA-BUSZ Kft. 1997. novemberében alakult a Busz-Szervíz Kft.-ből történő kiválás útján. Alapítói és jelenlegi tulajdonosai kizárólag magyar állampolgárságú természetes személyek, akik a foglalkoztatott szakmunkásokkal együtt évtizedeken keresztül a Volánbusz bérautóbusz üzletágában tevékenykedtek.

Pizolit busz Kft

Pizolit busz Kft

Fő profilunk a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt. Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkkal és minőségi szolgáltatásunkkal nyertük el megrendelőink bizalmát. Saját járműparkunkat 28-67 fős luxusautóbuszok alkotják, de partnerkapcsolataink révén más járműkategóriában is igyekszünk az igényeket kielégíteni.

Rent-a-busz Kft

Rent-a-busz Kft

Személyszállítás, autóbusz bérbe adás Vállalkozásunk 2001-es alapítása óta elsődleges célunk, hogy megrendelőink számára a legmagasabb szintű személyszállítási szolgáltatásokat biztosítsuk.Úgy gondoljuk, hogy a most már rendszeresen visszatérő vendégeink jelenthetik a garanciát arra, hogy a közeljövőben még előkelőbb helyet foglalhassunk el egy olyan piacon, ahol csak a legjobbak számíthatnak az utasok hűségére. A hűség kötelez, így elsődleges célunk továbbra is, hogy napról napra a legkiválóbb megoldásokat ajánljuk az Önök számára.

Tuti menü