Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kis-Buszok Budapesten képes leírás: RentEasy - VIP [2. oldal]
részletek »

Kis-Buszok Budapesten: RentEasy - VIP [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Kis-Buszok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 21 db
RentEasy

RentEasy

A RentEasy egy olyan portál, amely azért jött létre, hogy meggyorsítsa és megkönnyítse az olyan magánszemélyek és vállalkozások életét, akiknek szükségük van magáncélból, vagy egy adott munkafeladat céljából valamilyen szárazföldi, vízi vagy légi jármű bérlésére. Adatbázisunk folyamatos bővítésével szeretnénk elérni, hogy bárki, bármikor pár másodperc alatt tájékozódhasson arról, hogy hol és milyen feltételekkel van lehetősége bérelni a céljainak megfelelő járművet, legyen az sportkocsi, munkagép, vagy luxusjacht.

Sweet Travel - Kisbuszok

Sweet Travel - Kisbuszok

Mercedes Viano/Vito, Volkswagen Multivan, Ford Galaxy, kisbuszok bérlése sofőrrel. Reptéri pályaudvari transzferek , városnéző programok, egész napos túrák, transzferek szervezése. Minőségi szolgáltatás a nap 24 órájában, idegen nyelven beszélő sofőrökkel , felső és közép kategóriás autókkal. Továbbá Mercedes E/S class bérlés . Minőségi szolgáltatásra vágyik? Fontos üzleti partnere érkezik? - vagy a főnöknek keres minőségi transzfert , autót sofőrrel?- Ne keressen tovább! Bármilyen kívánságát, kérését teljesítjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Személyszállítás, kisbusz bérlés Budapest

Személyszállítás, kisbusz bérlés Budapest

Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek. Saját szervezésben gyermekprogramokat is tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába.

VIP Amerikai luxus minibusz

VIP Amerikai luxus minibusz

Cégünk amerikai luxus minibuszbérléssel foglalkozik belföldre és külföldre egyaránt. Próbálja ki Ön is milyen egy igazi amerikai luxus minibusszal utazni. Esküvőre, születésnapra, vagy csak úgy! A hatalmas és kényelmes fotelekhez óriási lábtér tartozik, mely a kényelmes utazás elengedhetetlen része.

Tuti menü