Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Traveller - Wellautorent [6. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Traveller - Wellautorent [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Traveller Kft

Traveller Kft

Traveller 21 Kft. a jelenlegi formában 2000 óta vesz részt a különjárati személy-szállításban. Autóbusz parkunkat fokozatosan megfiatalítottuk, így bel- és külföldi utasaink részére kényelmes, biztonságos járművekkel tesszük kellemessé az utazást. Az autóbuszok mindegyike technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak. Gépkocsivezetőink több éves nemzetközi gyakorlattal és idegen nyelv ismeretével is rendelkeznek.

Tri-busz Kft. - Eger

Tri-busz Kft. - Eger

Tri-busz Kft. Eger Telefon: (+36) 36 789-390, (+36) 30 207-9406, Nemzetközi és belföldi személyszállítás a legmodernebb autóbuszokkal. Tevékenység: Idegenforgalom, Személyszállítás, Szabadidő, Turizmus Termék/Szolgáltatás: Autóbusz, Kirándulás, Autóbusz bérlés, Munkásjárat, Osztálykirándulás, Utazás, Nyaralás, Idegenvezetés, Iskolai kirándulás, Óvodai kirándulás, Baráti társaság, Munkahelyi kollektíva, Bérbeadás, Mikrobusz bérlés, Városnézés, Síutazás, Szárazföldi személyszáll. Legyen Ön is az utasunk!

Tubizoo KFT Mór

Tubizoo KFT Mór

Cégünk versenyképes áraival és az Önök igényeihez alkalmazkodó szállítási szolgáltatásaival áll Tisztelt Partnerei rendelkezésére! A TUBIZOO Kft. tevékenysége 10 éves múltra tekint vissza a személyszállítás területén. Fejér, Komárom-Esztergom és Pest megyékben számos partnerünk megelégedésére végeztünk rendszeres munkásszállítást, egyedi személy szállításokat (pl. reptéri transzfereket stb.) és különjáratokat. Cégfilozófiánk a partnerek pontos, megbízható kiszolgálása, az egyedi igények kielégítése. Ennek érdekében meglevő járműparkunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. érv arra, hogy szállítási igénye esetén Ön is minket válasszon. A létszámhoz igazodó szállítási kapacitást biztosítjuk (9 - 47 főig), Minden jogszabályban előírt engedéllyel rendelkezünk, járműveinken külön utasbiztosítás van, Járműveink GPS jeladóval felszereltek, így a járművek mozgásáról, helyzetéről pontos információkkal rendelkezünk, Műszaki hiba esetén tartalék jármű áll rendelkezésre, Saját javítóműhellyel rendelkezünk, Saját hibánkból bekövetkező késésekért anyagi felelősséget vállalunk, Leinformálható referenciákkal rendelkezünk. Elérhetőségeinken várjuk az Ön jelentkezését, érdeklődését!

Útvonal tervező Google map

Útvonal tervező Google map

*Google Útvonalkereső,útvonal szerkesztő,térkép program .. Saját térképek beállíthatók. Ha megjelenik a térkép felület,kattints baloldalt az útvonaltervezés-re, majd írd be az indulási pontot /város/ és alá az érkezést .. a tervezés automatikus .. Ha az indulási pont után megállókat akarsz bevinni, akkor az útiterv szerint sorba írd be a megálló helyeket s végén a vég célt ..

Végh busz Pétfürdő

Végh busz Pétfürdő

1994-ben kezdtünk személyszállítással foglalkozni. Jelenleg is az autóbuszok bérbeadása a meghatározó tevékenységünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk megrendel˜ink igényeiknek, elvárásaiknak. A bel- és külföldi turizmussal, idegenforgalommal kapcsolatos minden utazási igényt teljesíteni tudunk. Autóbuszaink rendszeresen karbantartottak, minden ma elvárható kényelmi berendezéssel felszereltek. Az autóbuszok karbantartását szemlerendszer alapján a székesfehérvári Alba volán, és a várpalotai Bosch autószerviz mˆhelyeiben végezzük. Gépkocsivezet˜ink kiválóan képzettek, bel- és külföldi vezetési gyakorlattal rendelkeznek. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden megrendel˜nk versenyképes áron az igényeinek legjobban megfelel˜ konstrukcióban bérelhessen autóbuszt. Társaságunk azokra is gondol, akik önállóan szeretnek utazni. Számukra a magas felszereltséggel rendelkez˜ lakóautó és lakókocsi bérlés lehet˜ségét kínáljuk. - Szerz˜déses személyszállítás: A különjárati személyszállítási tevékenységünk mˆködtetésénél elvárt nagyfokú rugalmassággal, pontossággal, illetve szükség szerinti gyors probléma megoldással biztosítjuk az utazások jó hangulatát, biztonságát ...

Hirdetés
Végh busz Pétfürdő

Végh busz Pétfürdő

Szerződéses személyszállítás: A különjárati személyszállítási tevékenységünk működtetésénél elvárt nagyfokú rugalmassággal, pontossággal, illetve szükség szerinti gyors probléma megoldással biztosítjuk az utazások jó hangulatát, biztonságát. Nyugdíjas csoportoknak, iskoláknak, visszatérő megrendel˜inknek kedvezményeket biztosítunk. Szerződéses személyszállítás: Társaságunk 1996-óta foglalkozik szerz˜déses dolgozószállítással. Autóbuszaink irányítását, szervezését jól felszerelt irodai háttérrel, biztosítjuk. Minden autóbuszunkat mobiltelefonnal szereltünk fel, hogy az el˜re nem várt eseményeket a lehető leghatékonyabban tudjuk meg oldani. Tartalék gépkocsivezetőnk és autóbuszunk állandó készenlétben áll az esetleges problémák miel˜bbi elhárítására. Igény szerint folyamatos kimutatást nyújtunk az utaslétszámról, elősegítve a létszámváltozások miatti utaztatás tervezhet˜ségét. Utazásszervezés: Partner utazási irodáinkkal teljes utazásukat megszervezzük, igény szerint szállást idegenvezet˜t biztosítunk. Ha csak utazásukhoz szükséges tanácsra van szükségük, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal ...

Villám Tours Nyíregyháza

Villám Tours Nyíregyháza

Tisztelt leendő ügyfelünk! Ha csoportos személyszállításra van szüksége, akkor jó helyen jár! Nyíregyházi telephelyünkről vállaljuk kisebb csoportok utaztatását bel- és külföldi utakra, nyugati és keleti országokba egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan utasaink között üdvözölhetjük.

VIP Amerikai luxus minibusz

VIP Amerikai luxus minibusz

Cégünk amerikai luxus minibuszbérléssel foglalkozik belföldre és külföldre egyaránt. Próbálja ki Ön is milyen egy igazi amerikai luxus minibusszal utazni. Esküvőre, születésnapra, vagy csak úgy! A hatalmas és kényelmes fotelekhez óriási lábtér tartozik, mely a kényelmes utazás elengedhetetlen része.

Vörösvár Aurórent - Pilisvörösvár

Vörösvár Aurórent - Pilisvörösvár

Ford minibuszokat kínálunk kedvező feltétellel bérlésre. Mikrobuszainkat külföldön és belföldön egyaránt használhatja. Nagy a család és nem férnek be 3 autóba sem csomagokkal? Béreljen 9 személyes Ford mikrobuszt a családi kirándulásokhoz. A Ford Transit kisbuszai rendkívül megbízható és biztonságos járművek, valamint fogyasztásuk is igen kedvező, így gazdaságosan az üzemeltethetők. Ezeket a gépkocsikat normál jogosítvánnyal is vezetheti. Kedvező bérleti feltételekkel várjuk Pilisvörösvári telephelyünkön.

Hirdetés
Wellautorent

Wellautorent

WELL AUTÓBÉRLÉS PERCEK ALATT ! FOGLALJA LE MOST BÉRAUTÓJÁT ! Minőségi bérautók a legjobb árakon! Korrekt, gyors ügyintézés. BÉRELJEN A WELL AUTORENT-TŐL! WELL! A kényelmes autókölcsönzés! Bérautóját házhoz visszük!

Tuti menü