Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - Szak [5. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Online - Szak [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Online autóbérlés

Online autóbérlés

Az online autókölcsönző 120 autókölcsönző partner ajánlatát listázza, köztük olyan világszinten elismert, nagy múltú cégekét, mint például az Avis, a Hertz, a Europcar, a Budget, a Sixt. A rendszer segítségével a látogatók a világ több mint 6000 pontján foglalhatnak online bérautót. Az oldal semmilyen díjat nem számol fel. Az oldalon számos további hasznos tanácsot találhat azzal kapcsolatban, hogy hogyan védheti ki az átveréseket az autókölcsönzéskor, továbbá megtudhatja melyik biztosítástípusokat érdemes megkötni.

Optimus Szombathely

Optimus Szombathely

Fiatal cégünk a mai modern gondolkodásmóddal azonosulva dinamikusan fejlődik. 2002-es megalakulása óta jelentős sikereket könyvelhet el a vendéglátás és a kiskereskedelem valamint a gépkocsi bérbeadás területén is. Ez utóbbi a legfiatalabb üzletág, ennek ellenére már számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek tekintetében.

Panteli Hévíz

Panteli Hévíz

A Hévízi gyógytó A Hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít. Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője a római korból származó emlékek szerint több mint 2000 éves múlttal büszkélkedhet. A mai értelemben vett klasszikus hévízi kúra is több mint 200 éves múltra tekint vissza.

Papamobil Kft

Papamobil Kft

Köszönjük, hogy ellátogattak honlapunkra. Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a személyszállítás terén. Folyamatosan bővülő gépjárműparkunk, az Önök kényelmét, biztonságát szolgálja. Ha velünk utazik, nem lutrizik! Szerbusz.hu megbizhatóság, pontosság alacsony árak. Köszönjük hogy időt szakítottak ránk, reméljük minél elöbb találkozunk. Addig is mindenkinek jó utat kíván: Talpas Kristóf ügyvezető. Szolgáltatások - Belföldi és nemzetközi személyszállítás. - Gyermekszállítás. - Országjárás, körutazás. - Esküvők szállításainak lebonyolítása. - Transzferek az ország teljes területén belül. - Regionális körzetekben levő cégek dolgozóinak szállítása. - Városnézések. - Aktuális programok,kiállítások belföldön és külföldön. A felsoroltakon kívül, bármilyen egyedi elképzelésnek eleget tudunk tenni! Elérhetőségeink email: info@szerbusz.hu telefon: +36 30 223 82 83 Címünk PapaMobil Kft. Talpas Kristóf ügyvezető 1029 Budapest. Hívjon bizalommal bármikor!

Passenger Komárom

Passenger Komárom

Cégünk nem taxi jellegű személyszállítást végez, csak vállalati megrendelések teljesítésével foglalkozik. Vállalati megbízásaink főként a reptéri transzferszolgáltatásokra, megrendelőink vendégeinek programjainak szervezésére, bonyolítására irányulnak. Vállaljuk városnézések, (angol nyelvű idegenvezetéssel) illetve egyéb célból történő utaztatások lebonyolítását is. Profilunk része továbbá az expressz kiscsomag szállítás, 500kg és 1m3 határok között. Európán belül, bárhová, maximum 24 órás kiszolgálással, de 1200 km -en belüli rendeltetési helyek esetén 12 órás kiszolgálással is tudjuk vállalni.

Pizolit busz Kft

Pizolit busz Kft

Fő profilunk a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt. Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkkal és minőségi szolgáltatásunkkal nyertük el megrendelőink bizalmát. Saját járműparkunkat 28-67 fős luxusautóbuszok alkotják, de partnerkapcsolataink révén más járműkategóriában is igyekszünk az igényeket kielégíteni.

Recentcar

Recentcar

Alsó -, közép- és nagykategóriás autó, kisbusz, mikrobusz egyaránt elérhető cégünknél autóbérlés céljából, kedvező feltételekkel.

Regina Turist Veszprém

Regina Turist Veszprém

A belföldi személyszállítás 25 % áfát tartalmaz, a külföldi személyszállítás áfa mentes. A km díjtétel függ az autóbusz típusától,a napi megtett km összegétől. A km-díjtételekhez az esetleges parkolási és úthasználati díjak számolandók hozzá, illetve külföldön a gépkocsivezeto(k) napidíja. Egyes esetekben kiállási díjat is felszámolunk. Rövid km díj teljesítése esetén óradíjat számolunk. Időpont, útvonal,létszám megjelölése esetén árkalkulációt adunk.

Rent-a-busz Kft

Rent-a-busz Kft

Személyszállítás, autóbusz bérbe adás Vállalkozásunk 2001-es alapítása óta elsődleges célunk, hogy megrendelőink számára a legmagasabb szintű személyszállítási szolgáltatásokat biztosítsuk.Úgy gondoljuk, hogy a most már rendszeresen visszatérő vendégeink jelenthetik a garanciát arra, hogy a közeljövőben még előkelőbb helyet foglalhassunk el egy olyan piacon, ahol csak a legjobbak számíthatnak az utasok hűségére. A hűség kötelez, így elsődleges célunk továbbra is, hogy napról napra a legkiválóbb megoldásokat ajánljuk az Önök számára.

Hirdetés
RentEasy

RentEasy

A RentEasy egy olyan portál, amely azért jött létre, hogy meggyorsítsa és megkönnyítse az olyan magánszemélyek és vállalkozások életét, akiknek szükségük van magáncélból, vagy egy adott munkafeladat céljából valamilyen szárazföldi, vízi vagy légi jármű bérlésére. Adatbázisunk folyamatos bővítésével szeretnénk elérni, hogy bárki, bármikor pár másodperc alatt tájékozódhasson arról, hogy hol és milyen feltételekkel van lehetősége bérelni a céljainak megfelelő járművet, legyen az sportkocsi, munkagép, vagy luxusjacht.

Rolling Busz Bt

Rolling Busz Bt

Amit kínálunk önnek: * Autóbuszos személyszállítás belföldön és külföldön egyaránt. * Autóbuszok és Mikrobuszok bérbeadása vezetővel. * Munkásjáratok utaztatása rendszeres (szerződéses járatok) illetve eseti munkák. * Fuvarszervezés, Repülőtéri transzfer, Idegenvezetés.

Sándor busz Siófok

Sándor busz Siófok

Cégünk 2001 óta van jelen az autóbuszos személyszállításban. Évről-évre egyre több megrendelést kapunk belföldi és külföldi fuvarfeladatokra egyaránt. Vállalkozásunk telephellyel rendelkezik, ezáltal komoly műszaki háttér biztosítja járműveink folyamatos karbantartását, tisztántartását. Így mindig gondozott, biztonságos, esztétikus autóbuszokkal állunk utasaink rendelkezésére.

Siófok taxi

Siófok taxi

A siófoki Taxi Minibus Airport Transfer Service elérhetőségei Telefonszám: + 36 84 317-713 Mobil: (deutsch, english) + 36 30 9366 966 E-mail: siotaxi@siotaxi.hu Web: www.siofok-taxi.hu Jelenleg érvényes kedvezményes tarifák, árak - frissítve: 2009.02.24. Reptéri transzferek árai Forintban:

Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálat

Személyszállítás, minibusz, sofőrszolgálat és reptéri transzfer, megbízhatóan, pontosan. Budapest airport hotel transfer and pickup.

Suzupont Autókölcsönző

Suzupont Autókölcsönző

Cégünk Budapesten, a Liszt Ferenc Repülőtér közelében üzemel. Adódnak olyan helyzetek az életben, amikor az embernek nincs lehetősége saját gépjárművével utazni. Ebben segítünk! Járműparkunkban számos új, karbantartott és modern jármű közül választhat, és kedvező áron bérelhet. Járműparkunk minden tagja megtalálható weboldalunkon részletes leírással, és árakkal. Emellett repülőtéri transzferrel is foglalkozunk, hogy ne legyen gondja járműve letételével! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért!

Sweet Travel - Kisbuszok

Sweet Travel - Kisbuszok

Mercedes Viano/Vito, Volkswagen Multivan, Ford Galaxy, kisbuszok bérlése sofőrrel. Reptéri pályaudvari transzferek , városnéző programok, egész napos túrák, transzferek szervezése. Minőségi szolgáltatás a nap 24 órájában, idegen nyelven beszélő sofőrökkel , felső és közép kategóriás autókkal. Továbbá Mercedes E/S class bérlés . Minőségi szolgáltatásra vágyik? Fontos üzleti partnere érkezik? - vagy a főnöknek keres minőségi transzfert , autót sofőrrel?- Ne keressen tovább! Bármilyen kívánságát, kérését teljesítjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Szak Instruck Kft

Szak Instruck Kft

A Szak-Instrukt Kft-t 1993. januárjában alapítottuk, eredetileg oktatással, oktatásszervezéssel foglalkoztunk. 1995-ben bővítettük tevékenységünket az autóbuszos személyszállítással, az első két évben csak a belföldi, 1997-től viszont a nemzetközi személyszállításban is tevékenykedünk.

Tuti menü