Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pizolit - Tiszapart [5. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Pizolit - Tiszapart [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Pizolit busz Kft

Pizolit busz Kft

Fő profilunk a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt. Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkkal és minőségi szolgáltatásunkkal nyertük el megrendelőink bizalmát. Saját járműparkunkat 28-67 fős luxusautóbuszok alkotják, de partnerkapcsolataink révén más járműkategóriában is igyekszünk az igényeket kielégíteni.

Recentcar

Recentcar

Alsó -, közép- és nagykategóriás autó, kisbusz, mikrobusz egyaránt elérhető cégünknél autóbérlés céljából, kedvező feltételekkel.

Regina Turist Veszprém

Regina Turist Veszprém

A belföldi személyszállítás 25 % áfát tartalmaz, a külföldi személyszállítás áfa mentes. A km díjtétel függ az autóbusz típusától,a napi megtett km összegétől. A km-díjtételekhez az esetleges parkolási és úthasználati díjak számolandók hozzá, illetve külföldön a gépkocsivezeto(k) napidíja. Egyes esetekben kiállási díjat is felszámolunk. Rövid km díj teljesítése esetén óradíjat számolunk. Időpont, útvonal,létszám megjelölése esetén árkalkulációt adunk.

Rent-a-busz Kft

Rent-a-busz Kft

Személyszállítás, autóbusz bérbe adás Vállalkozásunk 2001-es alapítása óta elsődleges célunk, hogy megrendelőink számára a legmagasabb szintű személyszállítási szolgáltatásokat biztosítsuk.Úgy gondoljuk, hogy a most már rendszeresen visszatérő vendégeink jelenthetik a garanciát arra, hogy a közeljövőben még előkelőbb helyet foglalhassunk el egy olyan piacon, ahol csak a legjobbak számíthatnak az utasok hűségére. A hűség kötelez, így elsődleges célunk továbbra is, hogy napról napra a legkiválóbb megoldásokat ajánljuk az Önök számára.

RentEasy

RentEasy

A RentEasy egy olyan portál, amely azért jött létre, hogy meggyorsítsa és megkönnyítse az olyan magánszemélyek és vállalkozások életét, akiknek szükségük van magáncélból, vagy egy adott munkafeladat céljából valamilyen szárazföldi, vízi vagy légi jármű bérlésére. Adatbázisunk folyamatos bővítésével szeretnénk elérni, hogy bárki, bármikor pár másodperc alatt tájékozódhasson arról, hogy hol és milyen feltételekkel van lehetősége bérelni a céljainak megfelelő járművet, legyen az sportkocsi, munkagép, vagy luxusjacht.

Hirdetés
Rolling Busz Bt

Rolling Busz Bt

Amit kínálunk önnek: * Autóbuszos személyszállítás belföldön és külföldön egyaránt. * Autóbuszok és Mikrobuszok bérbeadása vezetővel. * Munkásjáratok utaztatása rendszeres (szerződéses járatok) illetve eseti munkák. * Fuvarszervezés, Repülőtéri transzfer, Idegenvezetés.

Sándor busz Siófok

Sándor busz Siófok

Cégünk 2001 óta van jelen az autóbuszos személyszállításban. Évről-évre egyre több megrendelést kapunk belföldi és külföldi fuvarfeladatokra egyaránt. Vállalkozásunk telephellyel rendelkezik, ezáltal komoly műszaki háttér biztosítja járműveink folyamatos karbantartását, tisztántartását. Így mindig gondozott, biztonságos, esztétikus autóbuszokkal állunk utasaink rendelkezésére.

Siófok taxi

Siófok taxi

A siófoki Taxi Minibus Airport Transfer Service elérhetőségei Telefonszám: + 36 84 317-713 Mobil: (deutsch, english) + 36 30 9366 966 E-mail: siotaxi@siotaxi.hu Web: www.siofok-taxi.hu Jelenleg érvényes kedvezményes tarifák, árak - frissítve: 2009.02.24. Reptéri transzferek árai Forintban:

Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálat

Személyszállítás, minibusz, sofőrszolgálat és reptéri transzfer, megbízhatóan, pontosan. Budapest airport hotel transfer and pickup.

Hirdetés
Suzupont Autókölcsönző

Suzupont Autókölcsönző

Cégünk Budapesten, a Liszt Ferenc Repülőtér közelében üzemel. Adódnak olyan helyzetek az életben, amikor az embernek nincs lehetősége saját gépjárművével utazni. Ebben segítünk! Járműparkunkban számos új, karbantartott és modern jármű közül választhat, és kedvező áron bérelhet. Járműparkunk minden tagja megtalálható weboldalunkon részletes leírással, és árakkal. Emellett repülőtéri transzferrel is foglalkozunk, hogy ne legyen gondja járműve letételével! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért!

Sweet Travel - Kisbuszok

Sweet Travel - Kisbuszok

Mercedes Viano/Vito, Volkswagen Multivan, Ford Galaxy, kisbuszok bérlése sofőrrel. Reptéri pályaudvari transzferek , városnéző programok, egész napos túrák, transzferek szervezése. Minőségi szolgáltatás a nap 24 órájában, idegen nyelven beszélő sofőrökkel , felső és közép kategóriás autókkal. Továbbá Mercedes E/S class bérlés . Minőségi szolgáltatásra vágyik? Fontos üzleti partnere érkezik? - vagy a főnöknek keres minőségi transzfert , autót sofőrrel?- Ne keressen tovább! Bármilyen kívánságát, kérését teljesítjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Szak Instruck Kft

Szak Instruck Kft

A Szak-Instrukt Kft-t 1993. januárjában alapítottuk, eredetileg oktatással, oktatásszervezéssel foglalkoztunk. 1995-ben bővítettük tevékenységünket az autóbuszos személyszállítással, az első két évben csak a belföldi, 1997-től viszont a nemzetközi személyszállításban is tevékenykedünk.

Személyszállítás

Személyszállítás

Legyen tagja, rendszeres látogatója a visszfuvar.hu fuvarközvetítő oldalnak, hogy fuvarhoz jusson vagy megfelelő fuvarost találjon! Portálunk ajánlata: belföldi és nemzetközi áruszállítás, személyszállítás, fuvarozás magánszemélyeknek és cégeknek. Amennyiben az Ön számára érdekes ajánlatot talált, de pár információra még szüksége lenne, akkor a hirdetés alján kérdéseket tehet fel az ajánlattevőnek!

Személyszállítás belföldön, külföldön

Személyszállítás belföldön, külföldön

Autóbuszos személyszállítás belföldön, és külföldön egyaránt. Immár 18 éve foglalkozunk személyszállítással, így bátran mondhatjuk el magunkról, hogy széles körű tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, és minden igényt kielégítő járműparkunkkal várjuk megrendeléseiket akár 18, akár 48 fő szállításáról legyen szó. A közelmúltban tevékenységi körünket a buszátalakítás területtel bővítettük. Elsősorban ennek népszerűsítése és munkánk minőségének, referenciáink bemutatása érdekében hoztuk létre ez a honlapot. Szakképzett, e területen sok tapasztalatot szerzett, de emellett fiatal, tettre kész kollégáink garanciát jelentenek a kiváló minőségre. Kérjük, amennyiben bármiben segítségükre lehetünk, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Személyszállítás, kisbusz bérlés Budapest

Személyszállítás, kisbusz bérlés Budapest

Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek. Saját szervezésben gyermekprogramokat is tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába.

THULE tetőbox bérlés

THULE tetőbox bérlés

Márkaboltunk népszerű szolgáltatása a Thule tetőbox bérlés, Thule tetőcsomagtartó bérlés! Csomagok illetve sífelszerelések szállítására a Thule Ocean 500 tetőbox és a Thule Polar 500 tetőbox tökéletes választás. Egy évben csak 1-2 alkalommal van szüksége tetőboxra, venne tetőboxot csak nem tudja tárolni? A tetőbox bérlés és a tetőcsomagtartó bérlés Önnek lett kitalálva! Kedvező feltételek; tetőbox bérlés, tetőcsomagtartó bérlés : 1.000.- Ft/naptól!

Tiszapart Trans -autóbuszos személyszállítás

Tiszapart Trans -autóbuszos személyszállítás

Tiszapart Trans -autóbuszos személyszállítás: munkahelyi, baráti, iskolai kirándulások, túrák, síutak, tengerparti nyaralások, színházjáratok, reptéri transzfer, sport- és táncversenyre való szállítás, városnéző kirándulás Belföldön és Külföldön. Kis-és nagy buszos szállítás. Temsa, Mercedes, Ford tipusu buszainkkal, utánfutóval rendelkezünk

Tuti menü