Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Levantex - Oldtimer [4. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Levantex - Oldtimer [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Levantex személyszállítás, buszbérlés

Levantex személyszállítás, buszbérlés

Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő IVECO Daily és IVECO Euroclass típusú buszokkal vállaljuk csoportok személyszállítását 51 főig, budapesti telephelyünkről, egy vagy több napra, pontos és megbízható sofőrökkel, biztonságos és kényelmes utazást garantálva belföldön és külföldön egyaránt.

Levissimo - buszok minden méretben - minden irányba

Levissimo - buszok minden méretben - minden irányba

Társaságunk 1996 óta foglalkozik kisebb-nagyobb kollektívák, turistacsoportok, VIP vendégek, kongresszusi résztvevők csoportos és egyéni szállításával. Biztosítunk autóbuszokat és személyautókat kirándulásokhoz, tanulmányutakhoz belföldön és külföldön egyaránt. Tevékenységünket 2000-től dolgozószállítással bővítettük. E területen legnagyobb volumenű feladatot a Magyar Televízió és a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt., SPAR Zrt. dolgozóinak, a honvédség állományának napi szállítása jelentette/jelenti. 2007-2011. között cégünk autóbusza szállította napi rendszerességgel Budapest-Nagyatád viszonylatban alvállalkozóként a Volánbusz utasait.

Magyarország útvonal tervező

Magyarország útvonal tervező

Magyarországi Útvonal tervező

Maverick Transport

Maverick Transport

Több, mint 15 éves tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére személyszállítás, buszbérlés, különjárat és transzferek területén. A járműveket nagy rutinnal és magas felkészültséggel rendelkező gépkocsivezetők vezetik. Folyamatosan bővülő járműparkból biztosan megtalálja a megfelelő férőhelyes, komfortfokozatú és elképzeléseinek megfelelő járművet. A magas komfort fokozatoknak köszönhetően, biztosított a kényelmes és biztonságos utazás ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink körébe tartozik még számos utazással, kirándulással, programszervezéssel, kapcsolatos tevékenység is. Partnerként csak a legnagyobb felkészültséggel, rendelkező vállalkozásokkal működünk együtt. Partnerként csak a legnagyobb felkészültséggel, rendelkező vállalkozásokkal működünk együtt. A szállító járművek szegedi és budapesti telephellyel rendelkeznek. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!

Mentor Jászberény

Mentor Jászberény

A Mentor'98 Bt. 2002 óta foglalkozik személyszállítással. Igyekszünk mindenféle személyszállítási feladatnak megfelelni 1-19 főig. Szolgáltatásunkat jelenleg 6 járművel végezzük. Cégünk jászberényi székhelyű, de kedvező áraink miatt még Budapesten és környékén is versenyképes feltételekkel tudjuk szolgáltatásunkat kínálni. Állandó megrendelőink részére jelentős kedvezményeket biztosítunk. Folyamatosan próbáljuk a különböző igényeket kielégíteni. Így foglalkozunk a reptéri transzfertől, a bel és külföldi kirándulásokon át a munkásszállításig mindennel, ami a járműparkunkkal megoldható. Elégedett utasaink és megrendelőink száma napról napra nő. Ezúton szeretnénk szolgáltatásunkat bemutatni, hogy Önt is esetleg megrendelőink ill. utasaink között üdvözölhessük . A személyszállítási feladatokat 15 utas szállítására alkalmas autóbusszal végezzük. A jármű típusa Renault Master. Igénybe vehető belföldi és külföldi közlekedésre egyaránt. A jármű tetszetős külső megjelenése igényes és esztétikus belsőt takar. Az utastér felszereltsége biztosítja az igényes személyszállításhoz szükséges tárgyi feltételeket, melyek az alábbiak: - dönthető és oldalra kihúzható ülések - klíma - olvasólámpák ...

MINIBUSZ BÉRLÉS SOFŐRREL

MINIBUSZ BÉRLÉS SOFŐRREL

Egyéni vállalkozóként 1991-től foglalkozom buszos személyszállítással, BEL-, és KÜLFÖLDRE egyaránt szállítok utasokat. Telephely: Monor,Budapest, de az egész ország területéről vállalok fuvart!! :) 30 éves sofőri,vezetési gyakorlattal rendelkezem. Téged is szeretettel várlak! Kirándulás, városlátogatás, nyaralás, sport és egyéb eseményekre utazz velem: BÉRELJ BUSZT! Légy az utasom! Minibusz 9 fős ,16 fős bérelhető sofőrrel bel és külföldre !! Busz, minibusz, kisbusz,repülőtéri tranzferek, városlátogatás,munkás szállítás, személyszállítás. Weblapomon minden adatot meglelsz, km ár, óradíj, buszbérlés feltételei, s fontos tudnivalók menűkben.. Ezen felül találsz pár kirándulási tanácsot, programleírást ami némi segítséget adhat utazáshoz, programkészítéshez.A weboldalamat karbantartom, fejlesztem, súj cikkeket teszek rá! Íratkozz fel a hírlevelemre, s olykor küldök emlékeztetőt az elérhetőségimről, némi kirándulási útmutatót. Ha van programod, kérj ingyenes árajánlatot a kigondolt útvonalra, tervezetre, s könnyebben tudsz anyagi téren kalkulálni. Faragó János

Minibusz Európába Budaőrs

Minibusz Európába Budaőrs

Minibusz szolgáltatás Európa területén munkavállalóknak, utazóknak, bevásárlóknak. A külföldön munkát vállalóknak, visszaszállítási garancia problémák, gondok esetén. Gyűjtőjárat szerűen bonyolított szállítások az igények rugalmas kielégítésére. Külföldön tanuló diákoknak gyors, pontos és kényelmes megoldás az oda-vissza utakhoz. Külföldi üzleti utakhoz kiscsoportban a cégek, vállalkozók vezetőinek, management-jének egyedi útjainak szállító partnere. Síelők, utazók akár többnapos tartózkodásában is optimális megoldás.

Minibusz Travel

Minibusz Travel

Magasan felszerelt minibuszainkkal vállaljuk kis létszámú csoportok személyszállítását belföldre és külföldre egyaránt. Tekintse meg gépjárműveinket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő gépkocsit és kérjen tőlünk árajánlatot a minibusztravel.hu weboldalon található elérhetőségeken! Egyéb szolgáltatásaink még: esküvői személyszállítás, városnézés, konferenciák, rendezvényeken való személyszállítás, reptér transzferek. Buszaink csak sofőrrel együtt bérelhetőek. Ha Önnek fontos a minőség, pontosság és a megbízhatóság, akkor jó helyen jár!

Miskovics busz Tarján

Miskovics busz Tarján

A Miskovics-Busz Kft. 2004 óta autóbuszos személyszállítással foglalkozik belföldön és külföldön. Fő tevékenységünk buszos személyszállítás, dolgozószállítás, céges különjáratok bonyolítása, buszos utazások szervezése különböző kategóriájú buszokkal mikro, midi kategóriától a luxusbuszig.

Hirdetés
Nagy Travel Kecskemét

Nagy Travel Kecskemét

Buszok bérbeadásával foglalkozunk, különjárati feladatok végrehajtását vállaljuk. 2007-től társaságunk a Nagy Travel nevet viseli, mottónk nem változott: személyszállítás versenyképes áron.Társaságunk különböző méretű és komfortú autóbuszokkal végez személyszállítást. Nagy Travel Kft. Telefon. +36 76 497706. Fax. +36 76 497706. Mobil. +36 30 9425421. Cím: 6000 Kecskemét, Szolnoki hegy 200.

Naxoss

Naxoss

Autóparkunk fiatal, saját tulajdonú főként Mercedes típusú gépjárművekből áll. Ügyfeleink egyre növekvő igényeinek megfelelően valamennyi autóbuszunk klimatizált, utas ülésein biztonsági övvel felszerelt, igényes belső kialakítású.

Naxoss

Naxoss

Autóparkunk fiatal, saját tulajdonú főként Mercedes típusú gépjárművekből áll. Ügyfeleink egyre növekvő igényeinek megfelelően valamennyi autóbuszunk klimatizált, utas ülésein biztonsági övvel felszerelt, igényes belső kialakítású.

Nova busz

Nova busz

A NOVA-BUSZ Kft. 1997. novemberében alakult a Busz-Szervíz Kft.-ből történő kiválás útján. Alapítói és jelenlegi tulajdonosai kizárólag magyar állampolgárságú természetes személyek, akik a foglalkoztatott szakmunkásokkal együtt évtizedeken keresztül a Volánbusz bérautóbusz üzletágában tevékenykedtek.

Odor Gábor

Odor Gábor

Családi vállalkozásunk 1998-óta foglalkozik személyszállítással. Fő tevékenységi körünk belföldi és nemzetközi személyszállítás. Europa uniós követelményeknek megfelelünk. Célunk maximálisan megfelelni megrendelöinknek, hogy visszatérö partnerekké váljanak.

Olcsó bérlés Budapesten

Olcsó bérlés Budapesten

Kötöttségek nélküli utazás? Igen! Bérelj lakóautót és vidd el a családod vagy a barátaidat egy közös nyaralásra! Nem kell költened szállásra és Ti dönthetitek el, hogy hol és mennyi időt szeretnétek eltölteni! Nincsenek kompromisszumok, kötöttségek, csak Ti és a négykerekű mobil otthon. Lakókocsiaink kiváló felszereltsége biztosítja a kényelmet és a biztos kikapcsolódást az utazni vágyóknak, modern és praktikus belterét pedig egyenesen imádni fogjátok! Luxus kategóriájú autóinkat elérhető áron bérelhetitek, folyamatos kedvezményeket kínálunk, melyekről weboldalunkon tájékozódhatsz! Keress minket bátran!

Oldtimer

Oldtimer

old timerek bérlése, esküvőhöz,vip rendezvényekhez

Oldtimer autóbérlés

Oldtimer autóbérlés

Cégünk által restaurált autók bérelhetőek akár esküvőre akár filmforgatásra vagy egyéb rendezvényekre. Nyitott és zárt utastérrel rendelkező, 1937-39-as évjáratú autók közül válogathat.. Autóink mellé saját gépkocsivezetőt adunk melyért külön díjazást nem kérünk. Tegye emlékezetessé rendezvényét oldtimer autóinkkal. Itt a nagy lehetőség, hogy megajándékozza gyermekét, unokáját, barátját egy nem minden napi élménnyel, mely a nászajándéka is lehet. Az esküvői fotózás nagy kelléke lehet ezek az autó csodák mely teljes pompájukkal ékesítik e jeles eseményt.

Tuti menü