Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Frey - Lakóautó [3. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Frey - Lakóautó [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Frey Tours

Frey Tours

Autóbusz rendelés külföldre és belföldre: A díjszámítás alternatív, a fuvarvállaló szempontjából kedvezőbb díjat számlázzuk. Budapest területén a ki-és beállásra 15-15 km-t, ill. 1/2-1/2 órát számítunk fel. Az árak tartalmazzák a gépkocsivezető munkabérét, és az üzemanyagköltséget is, nem tartalmazzák viszont az esetleges autópályadíjakat, úthasználati díjat, parkolási költséget, többnapos út esetén a gépkocsivezető szállásköltségét. - Apartman szállás Balatonalmádiban: Balatonalmádiban, az északi part egyik legvarázslatosabb helyén, a strandtól két percre várjuk kedves vendégeinket saját tulajdonú apartman házunkban. A típusú 2 db 40 nm-es , nagy terasz, nappali, 2 háló, fürdő, felszerelt konyha, televízió, kerti bútorok, gépkocsi beállási lehetőség a zárt udvarra B típusú 1 db 80 nm-es tetőtéri, luxus apartman, nappali, amerikai konyha, 2 háló, fürdő, kerti bútorok, televízió, gépkocsi beállási lehetőség a zárt udvarra ... - Belföldi programok, kirándulások: Kiscsoportos városnézés, Budapesti városnézés (magyar, német, angol vagy orosz idegenvezetéssel), Balatoni körutazás, Dunakanyar, Szentendre, Visegrád, Esztergom kirándulás, Lovas program táncbemutatóval a Kiskunságon ...

Gólem transfer Miskolc

Gólem transfer Miskolc

Háztól-házig személyszállítást vállalok maximum 8 fő részére útiránytól függetlenül, rendkívül kedvező - akár Intercity - áron Opel Vivaro tipusú személyszállító mikrobusszal, mely technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak.

Grand Tours - Buszbérlés

Grand Tours - Buszbérlés

19 éve biztonságosan, utasaink legnagyobb megelégedésére utaztatunk külföldre és belföldre egyaránt. Honlapunkon külföldi, belföldi, egzotikus utazások közül válogathat. Célországaink: Görögország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Románia és Spanyolország. Oldalunkon foglalhat repülőjegyet és választhat buszos utazásaink közül.

Hollosi Travel

Hollosi Travel

Vállalkozásunk 1994 óta van jelen az autóbuszos személyszállítás piacán, jelenleg 6 saját járművel, és több alvállalkozóval. Autóbuszos személyszállítást vállalunk kirándulások, színházi és egyéb előadások, városnézés, idegenforgalmi programok, esküvői, reptéri és más transzferek lebonyolítására, Ikarus 260-as szóló, Ikarus 280-as csuklós autóbuszokkal belföldön, Mercedes Sprinter és Mercedes Tourismo autóbuszokkal bel- és külföldön egyaránt különböző csoportok (iskolák, óvodák, nyugdíjas klubok, sportkörök, munkahelyek, zenekarok, baráti és egyéb társaságok ¼) részére.

Homm Kft

Homm Kft

Megérkezett és hamarosan munkába áll két új Mercedes-Benz Tourismo autóbuszunk. A cég új zászlóshajói minden elképzelhető igényt ki tudnak elégíteni. Az Árlista menüpontban (Luxus MB Tourismo) megtekinthető, hogy milyen feltételekkel lesznek igényelhetők. - Cégtörténet: A Homm Kft. jogelődje 1989-ben kezdte meg tevékenységét egyéni vállalkozásként. Ebből - a kezdetektől autóbuszos személyszállítással foglalkozó vállalkozásból - alakult meg 1991-ben a Homm Bt., majd 1999-ben a Homm Kft. A cég a kezdetektől idegenforgalmi személyszállítási munkák végzésével foglalkozott, majd felvette tevékenységi körébe a dolgozószállítást is. Jelenleg is ez a két fő tevékenységi körünk. A megalakulástól fogva dinamikusan növekedtünk, 2007-ben az árbevételünk meghaladta az 1 milliárd forintot. Az elmúlt években az ország egyik meghatározó autóbuszos személyszállító cégévé váltunk. Ma már partnereink közt tudhatunk számos ismert céget. Időközben pályázatokon elnyertük több nemzetközi menetrend szerinti járat (Eurolines) működtetési jogát, amely a Volánbusz egyik legnagyobb partnerévé tett bennünket ...

Hotels-rentacar.com

Hotels-rentacar.com

Online autóbérlés, szállásfoglalás, komplett utak foglalása, repülőjegyek és koncertjegyek vásárlása. Az ajánlatok között megtalálható Európa valamennyi országa, az Egyesült államok, Afrika és Ázsia országai. Keressen a legjobb ajánlatok között, béreljen autót, foglalja le a szállását, és vegye meg előre a jegyét a legnépszerűbb eseményekre, együtt otthonról!

Hummer Limuzin Bérlés

Hummer Limuzin Bérlés

Hummer H1-H2-H3 limo kölcsönzés / limuzin bérlés rendezvényekre! Vannak alkalmak az életünkben, amikor csak úgy, eltöltenénk néhány órát szeretteinkkel-barátainkkal egy nem mindennapi semleges helyen, miközben saját válogatású zenéink szólnak hifi minőségben és hangulatfények játéka mellett kedvenc italunkat fogyasztjuk. Továbbá lehetnek napjaink, amikor fontos mivel érkezünk egy helyszínre, és mivel távozunk onnan, de a közben eltelt utazási időt is szeretnénk jó hangulatban tölteni. Ezek nálunk nem csak vágyak, hanem megvalósuló igények! Csúcs minőségű és felszerelésű limuzinjainkkal állunk szolgálatára, hogy élménye részesei lehessünk. Limuzin bérlés rendezvényekre. Kérje ajánlatunkat most!

IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Végre hétvégén is jó idő lesz ! :) Többet tud, mint gondolnánk. A bőséges C-vitamin erősíti immunrendszerünket, de ezzel nincs vége a történetnek. Pár csepp érdekesség a legnépszerűbb vitaminról, az Olympos jóvoltából.

IMI busz

IMI busz

ImiBusz Kft, autóbuszbérlés, autóbuszrendelés az önök igényeihez igazodva. Ha igénylik akár utazásukat is megszervezzük. Látogassa meg oldalunkat. Buszok bérbeadásával foglalkozunk: Különjáratra megrendelhető buszok. Elérhetőség : 1021 Budapest, Kuruclesi u. 11/A. Telefon: 323-15-60, 323-15-61, 323-15-62, (30) 961-75-84, (20) 952-23-77, Fax: 323-15-59, E-mail: imi-busz@imi-busz.hu - busz, buszbérlés, autóbuszrendelés, buszrendelés, rendelés, utazás, szervezés, személyszállítás, utazásszervezés, autóbuszbérlés, bérlés, autóbusz. Utazási feltételek: Az autóbuszjegy megrendelésének visszaigazolásával az Kulcsár IMIBUSZ Kft. (továbbiakban IMIBUSZ) és az Utas között utazási szerződés jön létre (esetenként közvetítő utazási iroda közreműködésével) Az autóbusz iratainak és okmányainak meglétéért az IMIBUSZ felel, azért felelősséget vállal. Az IMIBUSZ köteles csereautóbuszt biztosítani, ha egy esetleges műszaki hiba esetén a kényszerpihenő várhatóan meghaladja a 12 órát, és a csereautóbusszal az Utasok várhatóan hamarabb hazaérkeznek. Az Utas iratainak, okmányainak meglétéért az Utas egymaga felel. A határokon való átlépéskor esetleges probléma esetén az autóbusz maximum 30 percet vár ...

Hirdetés
Imi Busz Kft

Imi Busz Kft

Buszok bérbeadása a fő profil..

Janoplan Személyszállítás-Buszbérlés

Janoplan Személyszállítás-Buszbérlés

Társaságunk nemzetközi és belföldi, családi jellegű személyszállító vállakozás. Cégünk profilja belföldi és nemzetközi személyszállítás, iskolai kirándulások lebonyolítása. Megrendelőinknek biztosítjuk a kényelmet, magas szintű felkészültséget és a biztonságot az utazásban.

Karmandia

Karmandia

Cégünk profilja olyan járművek kölcsönzése, bérbeadása, amelyeket a köznyelv hívhat kisbusznak, minibusznak, mikrobusznak, de ez nálunk mind ugyanazt jelenti:

Kerek BT

Kerek BT

Az alábbi, más irodák által, külföldi turisták részére szervezett, programokhoz ajánljuk autóbuszainkat járműparkunk szabad kapacitásából. A megszokott programokon kívül, bármilyen személyszállítás lehetséges. - Minden autóbuszunk úgy műszakilag, mint esztétikai szempontból megfelel az Európai Uniós elvárásoknak és úgyszintén a személyszállítás autóbusszal szigorú nemzetközi feltételeinek. Buszparkunkat időről időre fokozatosan fiatalítjuk, kényelmes és biztonságos utazást garantálva bel- és külföldi utasaink számára. Célunk, hogy a velünk utazók megelégedve, jó hangulatban emlékezzenek az utazásra és a későbbiekben is ügyfeleink maradjanak. A 17, 18, 21 fős autóbuszaink dupla klimával felszereltek, az első és hátső hűtés külön-külön is működtethető. Igény szerint utánfutót is tudunk a buszokra csatlakoztatni az ugynevezett "sokcsomagos" fuvaroknál. A Kerek Bt 17. éve működik, több mint tíz éve a személyszállítás a fő tevékenységünk, - azon belül is személyszállítás autóbusszal - ezalatt számos belföldi és külföldi megrendelő kereste szolgáltatásunkat. Amióta honlapunk felkerült az internetre érezhetően nő a forgalmunk, köszönhetően a SEO eredményeképpen elért helyezésünkre ...

Kisbusz kölcsönzés ? kisteherkolcsonzes.hu

Kisbusz kölcsönzés ? kisteherkolcsonzes.hu

Kisteherautó és Kisbusz kölcsönzés és fuvarozás Volt már olyan problémája, hogy áruját Magyarország területén kellett valamely távoli településre eljuttatnia, és nem volt akkora az autója, amelybe kényelmesen, az áru épségét óvó módon elszállíthatta volna megrendelőjéhez? járműparkomban kisteherautó és kisbusz áll az Ön rendelkezésére.

Kre-busz Kft

Kre-busz Kft

A Kre-busz Kft. 2002-ben alakult Budapesten. Fő tevékenységünk a személyszállítás területén diákcsoportok kirándulásainak lebonyolítása, dolgozók munkahelyre és munkahelyről elszállítása, valamint idegenforgalmi személyszállítás. Minőségi szolgáltatásunk mindig pontos és precíz, melyet ügyfélkörünk referenciái is alátámasztanak. Járműparkunk fiatal, 0-5 éves autóbuszokkal rendelkezik, melyek ellenőrzését rendszeres karbantartással, biztonságtechnikai felülviszgálattal, javítással végezzük. Gépkocsivezetőink kultúrált megjelenéssel, angol- és német nyelvtudással állnak rendelkezésükre. A Kre-busz Kft. célja egy elégedett, visszatérő ügyfélkör kialakítása, akik hírnevünket öregbítik. Megrendelést elfogadunk e-mail-ben is. A Microsoft Excel formátumú megrendelőlap letölthető innen. Kérjük, hogy a kitöltött megrendelőlapot csatolt fájlként küldjék el e-mail címünkre: kre-busz@freemail.hu! Az üzenet tárgy rovatába kérjük írják be: megrendelés. A többi elérhetőség a kapcsolatfelvétel lapon található. Referenciáink: Máv Cargo Group - BILK - Kombiterminál Rt. - MOL Rt. - Aquila Utazási Iroda - Coca-Cola Rt. Cégvezető neve: Kreffly Zsolt. Telefonszám: 06-30-941-29-17, 06-30-22-80-74 ...

Lacibusz mikrobusz bérlés

Lacibusz mikrobusz bérlés

Személyszállítás 8 főig Klímás Ford Transittal.Személyszállítás kisbusszal,mikrobusszal. Mikrobusz bérlés,kisbusz bérlés,buszbérlés,minibusz bérlés sofőrrel. Felszereltség:klíma,állítható ülések-kartámasz,tv-dvd-hifi. Mikrobusz bérlés,kisbusz bérlés,buszbérlés,minibusz bérlés kaució nélkül. Kedvező árak-komoly referenciák.

Lakóautó- Lakóbusz bérlés Egerben

Lakóautó- Lakóbusz bérlés Egerben

Lakóautó - kölcsönzés, bérlés Ha él még Önben a felfedezés vágya, és rövid szabadsága alatt szeretne családjával, barátaival minél több helyet bejárni. Ha szabadon, kötetlenül, természetközelben szeretné szabadidejét tölteni, de családja kényelméről is gondoskodni szeretne. A megoldás - lakóautó bérlés,kölcsönzés Lakóautóink ötvözik egy ***-os szálloda kényelmét a lakókocsik mobilitásával, azzal az előnnyel, hogy nem kell saját autóját terhelni a lakókocsik akár 1,5 tonnát meghaladó súlyával. Megszabadul a lakókocsival való parkolás gyakran megoldhatatlan problémájától. Lakóautóink komfortos elhelyezést nyújtanak 6 fő részére, és B kategóriás szgk. jogosítvánnyal vezethetőek (ellentétben egy nagyobb lakókocsival, melyhez a megfelelő méretű autóval már trgk. jogosítvány szükségesl).

Tuti menü