Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Budavári - Hollosi [2. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Budavári - Hollosi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Budavári és Társa

Budavári és Társa

Csoportok és egyéni vendégek személyszállítása Európa országaiba. Mercedes-Benz Sprinter 416Cdi, Gyártási év: 2006.06.hó, Férőhelyek száma: 19 fő, Gépkocsi vezető: 1 fő - ÜLÉS Típusa Vogelsitze "Eco10 de Lux", Háttámla fokozatmentesen állítható, Ülőfelület folyosó felé szélesíthető, Biztosnági övvel ellátott - Díjszámítás alternatív, km vagy óradíj alapú. Az árat 20% ÁFA terheli és a balesetbiztosítást magukban foglalják. A járulékos költségek (autópálya-, parkolás-, gk. vezető szállás díja, stb.) a megrendelőt terhelik. Óradíjas megrendelés esetén minimum 3 óra plusz ki- és beállás díja, km díj esetén minimum 230km/nap (amennyiben a gépkocsi nem tér vissza a telephelyére 24 órán belül) plusz ki- és beállás díja az elszámolás alapja! Részletes információt a Ajánlat kérése menüpont részeként letölthető Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. ÁRAK (ajánlatnak nem minősülő, tájékoztató jelleggel) Ki- és beállás díja óradíj esetén: 3800 Ft + ÁFA, km-díj esetén: 4800 Ft + ÁFA, Km díj: 160 Ft / km + ÁFA, Óradíj: 3800 Ft / óra + ÁFA, Napidíj (külföldön): 30 Eurouro / nap - Csoportok és egyéni vendégek személyszállítása Magyarország területén, illetve fogadásuk és beutaztatásuk ...

Bust Trend Esztergom

Bust Trend Esztergom

A cég végez Menetrend szerinti járatot Münchene, különjáratokat megrendelés szerint

Busz-Top Kft.

Busz-Top Kft.

Üdvözöljük a Fedélzeten! Feltette már magának a kérdést, hogy vajon miért választják az emberek az autóbuszt? Nos, ha még nem találta meg a választ, mi segítünk Önnek: - mert levesszük a válláról a vezetés terhét - háztól-házig szállítjuk - utazás közben gyönyörködhet a tájban - kiszállhat és kinyújtóztathatja elgémberedett tagjait - felfrissülhet egy könnyű üdítő vagy egy forró kávé mellett - vagy megebédelhet egy hangulatos étteremben - barátságokat köthet egy pohár bor vagy egy korsó sör mellett Autóbuszbérlés és rendelés bel- és külföldön, kirándulások, városnézések, konferenciák, egyéni és céges rendezvények, szakmai utak, síutak, reptéri transzferek, tréningek, csapatépítő programok, esküvők, egyéni programok igény szerint 6 főtől 76 főig

Buszbérlés, Minibusz

Buszbérlés, Minibusz

Üdvözlöm a honlapon! Faragó János személyszállító vállalkozó vagyok. 1991-től buszos, személyszállítással foglalkozom. A telephelyem Monoron van, s most egy16+1 fős VWLT35. tipusú busszal dolgozom. Partnerkapcsolataim révén több kis és nagybusz bérlésében is segítséget tudok nyújtani igény esetén.Több napos út esetén poggyász szállító trélert biztosítok a csomagoknak. MAXIMÁLIS VEZETÉSI IDŐK: napi 9 óra, amely hetente két alkalommal 10 órára növelhető. Hetente, maximum 56 óra, 6 alkalom során, Két egymást követő hét során maximum 90 óra, MESZAKÍTÁS NÉLKÜLI 4,5 óra, KÖTELEZŐ NAPI PIHENŐIDŐ! 1 gépkocsivezető esetén: 11 óra megszakítás nélkül, 12 óra, ha 2 vagy 3 szakaszban tölti le, ebből 8 óra egybefüggő legyen; 1 óránál rövidebb idő nem számít pihenőidőnek. Heti három alkalommal 9 órára lehet csökkenteni megszakítás nélkül, de a 11 órából elmaradt időt a következő hét végéig "le kell pihenni" 2 gépkocsivezető esetén: 8 óra megszakítás nélkül 30 órás időszakonként. A fentieken kívül kell tartani heti pihenőidőt Minimum 45 óra megszakítás nélkül, ha a sofőr lakóhelyén, vagy a jármű telephelyén veszi ki a pihenőidőt ...

Buszkovács

Buszkovács

Cégünk 1991 óta foglalkozik nemzetközi és belföldi személyszállítással, buszbérléssel Mercedes, Setra, Neoplan, MAN, Bova, Ikarus, Vanhool tipusú autóbuszokkal 9-72 főig. Fő profilunk a személyszállítás: turista, kiránduló, céges, iskolás, egyházi, dolgozók, sí és egyéb csoportok magas színvonalú szállítása. Nemzetközi és belföldi személyszállítás, buszbérlés, buszrendelés 9 - 72 főig. Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Többségük légkondicionált, videóval, konyhával, toalettel felszerelt, kiváló esztétikai állapotú. Folyamatosan indított utak belföldre, és külföldre igény szerint. Buszbérlés, buszrendelés előtt bővebb információért tekintse meg buszainkat, és válassza ki az utazásukhoz ideális gépjárművet. Árainkról tájékozódjon árlistánkon, és kérjen pontos árajánlatot a tervezett úthoz. Küldjön e-mailt a buszrendeles@buszkovacs.hu címre, illetve hívjon NON-STOP számunkon: 06-30-9440-333.

Hirdetés
Buszrendelés.eu - Az online buszbérlés oldal

Buszrendelés.eu - Az online buszbérlés oldal

A buszrendelés.eu oldalán egyszerűen, kényelmesen kérhet árajánlatot belföldi és külföldi autóbuszos szállításra. Az autóbuszos személyszállításban, autóbusz bérbeadásban, fuvarszervezésben eltöltött 20 évünknek és az ebből adódó rutinnak köszönhetően minden ügyfelünk számára az optimális megoldást nyújtjuk. Gyakorlott, udvarias gépkocsivezetőink mellett Ön teljes nyugalomban, biztonságban utazhat. Járműveinket cégünk saját szervizében a legnagyobb körültekintés mellett tartjuk karban. Mindezek garantálják, hogy Ön sem fog csalódni bennünk, legyen akár kirándulás, utazásszervezés vagy dolgozószállítás a feladat.

Busztrend Kft Esztergom

Busztrend Kft Esztergom

Buszok bérelhetőségét biztosítjuk, különjárati buszbérlés és menetrendszerinti járat München

Cser-busz

Cser-busz

Amennyiben autóbuszbérlés, mikrobuszbérlés, minibuszbérlés után érdeklődik gépkocsivezetővel, jó helyen jár. Ha egy rövid ismertetőt szeretne cégükről, személyszállítási szolgáltatásainkról és a buszbérlés lehetőségéről, kérjük tekintse meg a "Rólunk" menüpontot.

Elektromos busz Sopron

Elektromos busz Sopron

Az elektromos busz egy különleges jármű, amely felejthetetlenné fogja tenni az Ön programját is! Az elektromos busz a turisták számára gyártott jármű. Utasai a hangszórókon keresztül kapnak ismertetést, közben zavartalanul fotózhatnak és videózhatnak. 22 fő utazhat egy időben az elektromos kisbusz kényelmes bőrülésein. Ismerje meg az elektromos buszt!

Hirdetés
F - travel

F - travel

A tevékenységünk több mint 20 évre nyúlik vissza, mely magában foglalja a jogosítványszerzést, továbbá a személyszállítást. A személyszállítás tevékenysége elsősorban a belföldi személyszállításra összpontosul. Elsődleges célunk az utasok biztonsága, melyre kellő bizonyítékkal szolgál az a tény, hogy az autóbuszt minden esetben, egy 20 éves szakmai múlttal rendelkező GK szakoktató vezeti, nagy tapasztalattal, magas fokú tudással, képzettséggel, valamint kellő mennyiségű toleranciával. A biztonság mellett a megfizethetőséget is fontos szempontnak tartja, hiszen nem minden szervezet, csoport, képes a luxus buszoknak megfelelő árat megfizetni! Természetesen nagyon fontos számunkra is a komfort és a megjelenés! Igyekszünk megfelelő árajánlatot adni mindenkinek, amit általában közös megegyezés alapján állapítunk meg! Kellőképpen rugalmasak tudunk lenni az elszámolásban is! A buszban gondoskodtunk a navigáció jelenlétéről, hogy egyik fél részéről sem legyen esetleges félreértés. Igény esetén angol nyelvű tolmáccsal is tudunk szolgálni mind az oktatásban, mind a személyszállításban egyaránt.

Fetaz Bt Dorog

Fetaz Bt Dorog

A FETÁZ Bt. 1996. óta végez autóbuszos személyszállítási tevékenységet. Munkánk egy részét a különböző cégek részére végzett munkásszállítás teszi ki, másik részét pedig a különjárati autóbuszos szállítás kül- és belföldön. Bővebb információért kattintson a megfelelő menüpontra.

Fox Transfer

Fox Transfer

Budapest Reptéri Minibusz - Balaton Repülőtér Privát és gyűjtő reptéri transzfer Magyarország legkülönbözőbb pontjairól a budapesti és a sármelléki repülőtérre: Pécs, Siófok, Hévíz, Keszthely, Balaton Ring - Sávoly.

Frédi Béni Üllő Peugeot

Frédi Béni Üllő Peugeot

A Frédi-Béni Autócentrum - 1990-ben kezdte meg működését budapesti székhellyel, majd 1993-ben jelenlegi telephelyére költözött. A Verde Kft. 1993. szeptember 25. napján került megalapításra határozatlan időtartamra korlátolt felelősségű társaságként. 1995-ben szerződést kötöttünk a Peugeot Hungária Kft-vel, az Automobiles Peugeot magyarországi vezérképviseletével új Peugeot gépjárművek értékesítésére és szervizelésére vonatkozóan. A 2000-es évben telephelyünk bővítésével és ezzel egyben új gépjármű értékesítési szalonunk megnyitásával kereskedésünk az ország egyik vezető Peugeot kereskedése lett.

Frey Tours

Frey Tours

Autóbusz rendelés külföldre és belföldre: A díjszámítás alternatív, a fuvarvállaló szempontjából kedvezőbb díjat számlázzuk. Budapest területén a ki-és beállásra 15-15 km-t, ill. 1/2-1/2 órát számítunk fel. Az árak tartalmazzák a gépkocsivezető munkabérét, és az üzemanyagköltséget is, nem tartalmazzák viszont az esetleges autópályadíjakat, úthasználati díjat, parkolási költséget, többnapos út esetén a gépkocsivezető szállásköltségét. - Apartman szállás Balatonalmádiban: Balatonalmádiban, az északi part egyik legvarázslatosabb helyén, a strandtól két percre várjuk kedves vendégeinket saját tulajdonú apartman házunkban. A típusú 2 db 40 nm-es , nagy terasz, nappali, 2 háló, fürdő, felszerelt konyha, televízió, kerti bútorok, gépkocsi beállási lehetőség a zárt udvarra B típusú 1 db 80 nm-es tetőtéri, luxus apartman, nappali, amerikai konyha, 2 háló, fürdő, kerti bútorok, televízió, gépkocsi beállási lehetőség a zárt udvarra ... - Belföldi programok, kirándulások: Kiscsoportos városnézés, Budapesti városnézés (magyar, német, angol vagy orosz idegenvezetéssel), Balatoni körutazás, Dunakanyar, Szentendre, Visegrád, Esztergom kirándulás, Lovas program táncbemutatóval a Kiskunságon ...

Gólem transfer Miskolc

Gólem transfer Miskolc

Háztól-házig személyszállítást vállalok maximum 8 fő részére útiránytól függetlenül, rendkívül kedvező - akár Intercity - áron Opel Vivaro tipusú személyszállító mikrobusszal, mely technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak.

Grand Tours - Buszbérlés

Grand Tours - Buszbérlés

19 éve biztonságosan, utasaink legnagyobb megelégedésére utaztatunk külföldre és belföldre egyaránt. Honlapunkon külföldi, belföldi, egzotikus utazások közül válogathat. Célországaink: Görögország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Románia és Spanyolország. Oldalunkon foglalhat repülőjegyet és választhat buszos utazásaink közül.

Hollosi Travel

Hollosi Travel

Vállalkozásunk 1994 óta van jelen az autóbuszos személyszállítás piacán, jelenleg 6 saját járművel, és több alvállalkozóval. Autóbuszos személyszállítást vállalunk kirándulások, színházi és egyéb előadások, városnézés, idegenforgalmi programok, esküvői, reptéri és más transzferek lebonyolítására, Ikarus 260-as szóló, Ikarus 280-as csuklós autóbuszokkal belföldön, Mercedes Sprinter és Mercedes Tourismo autóbuszokkal bel- és külföldön egyaránt különböző csoportok (iskolák, óvodák, nyugdíjas klubok, sportkörök, munkahelyek, zenekarok, baráti és egyéb társaságok ¼) részére.

Tuti menü