Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető Buszok, személyautók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Budapest - Frédi [2. oldal]
részletek »

Bérelhető Buszok, személyautók képes leírás: Budapest - Frédi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: buszok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Budapest Transfer

Budapest Transfer

Buszok bérbeadása .. magyar weblap nincs

Budavári és Társa

Budavári és Társa

Csoportok és egyéni vendégek személyszállítása Európa országaiba. Mercedes-Benz Sprinter 416Cdi, Gyártási év: 2006.06.hó, Férőhelyek száma: 19 fő, Gépkocsi vezető: 1 fő - ÜLÉS Típusa Vogelsitze "Eco10 de Lux", Háttámla fokozatmentesen állítható, Ülőfelület folyosó felé szélesíthető, Biztosnági övvel ellátott - Díjszámítás alternatív, km vagy óradíj alapú. Az árat 20% ÁFA terheli és a balesetbiztosítást magukban foglalják. A járulékos költségek (autópálya-, parkolás-, gk. vezető szállás díja, stb.) a megrendelőt terhelik. Óradíjas megrendelés esetén minimum 3 óra plusz ki- és beállás díja, km díj esetén minimum 230km/nap (amennyiben a gépkocsi nem tér vissza a telephelyére 24 órán belül) plusz ki- és beállás díja az elszámolás alapja! Részletes információt a Ajánlat kérése menüpont részeként letölthető Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. ÁRAK (ajánlatnak nem minősülő, tájékoztató jelleggel) Ki- és beállás díja óradíj esetén: 3800 Ft + ÁFA, km-díj esetén: 4800 Ft + ÁFA, Km díj: 160 Ft / km + ÁFA, Óradíj: 3800 Ft / óra + ÁFA, Napidíj (külföldön): 30 Eurouro / nap - Csoportok és egyéni vendégek személyszállítása Magyarország területén, illetve fogadásuk és beutaztatásuk ...

Bust Trend Esztergom

Bust Trend Esztergom

A cég végez Menetrend szerinti járatot Münchene, különjáratokat megrendelés szerint

Busz bérlés Debrecenben

Busz bérlés Debrecenben

Ha bérelhető buszra van szüksége, keressen minket. Nálunk biztosan megtalálja a számára és a pénztárcájának is megfelelő buszt. Legyen szó kirándulásról, nyaralásról, esküvőről vagy egyéb családi rendezvényről keressen meg minket bátran és kérjen ajánlatot tőlünk. Külföldi utakat, rendszeres személyszállítást, céges dolgozók szállítását is vállaljuk. A weboldalunkon bővebb információkat talál a buszainkról és a szolgáltatásainkról. Információ, árajánlat kérhető telefonon, e-mail-ben és személyesen.

Busz-Top Kft.

Busz-Top Kft.

Üdvözöljük a Fedélzeten! Feltette már magának a kérdést, hogy vajon miért választják az emberek az autóbuszt? Nos, ha még nem találta meg a választ, mi segítünk Önnek: - mert levesszük a válláról a vezetés terhét - háztól-házig szállítjuk - utazás közben gyönyörködhet a tájban - kiszállhat és kinyújtóztathatja elgémberedett tagjait - felfrissülhet egy könnyű üdítő vagy egy forró kávé mellett - vagy megebédelhet egy hangulatos étteremben - barátságokat köthet egy pohár bor vagy egy korsó sör mellett Autóbuszbérlés és rendelés bel- és külföldön, kirándulások, városnézések, konferenciák, egyéni és céges rendezvények, szakmai utak, síutak, reptéri transzferek, tréningek, csapatépítő programok, esküvők, egyéni programok igény szerint 6 főtől 76 főig

Buszbérlés alacsony áron

Buszbérlés alacsony áron

Meghökkentő buszbérlés árak, túl magas szállítási költségek - ezekre itt nem számíthat! Ha ránk bízza, az autóbusz bérlés gyors és egyszerű lesz. Válasszon minket, ha csoportos túrát szervez, ha az egész csapatot egy fuvarral vinné el egy esküvőre, vagy céges rendezvényre! A kisbusz bérlés - amellett, hogy gazdaságos -, 100%-ig megbízható. Kérjük, még a buszbérlés megkezdése előtt jelezze extrém igényeit - kérésének eleget téve állítjuk össze árajánlatunkat. Hívjon minket most! Buszbérlés Budapest - a jó döntés!

Buszbérlés, Minibusz

Buszbérlés, Minibusz

Üdvözlöm a honlapon! Faragó János személyszállító vállalkozó vagyok. 1991-től buszos, személyszállítással foglalkozom. A telephelyem Monoron van, s most egy16+1 fős VWLT35. tipusú busszal dolgozom. Partnerkapcsolataim révén több kis és nagybusz bérlésében is segítséget tudok nyújtani igény esetén.Több napos út esetén poggyász szállító trélert biztosítok a csomagoknak. MAXIMÁLIS VEZETÉSI IDŐK: napi 9 óra, amely hetente két alkalommal 10 órára növelhető. Hetente, maximum 56 óra, 6 alkalom során, Két egymást követő hét során maximum 90 óra, MESZAKÍTÁS NÉLKÜLI 4,5 óra, KÖTELEZŐ NAPI PIHENŐIDŐ! 1 gépkocsivezető esetén: 11 óra megszakítás nélkül, 12 óra, ha 2 vagy 3 szakaszban tölti le, ebből 8 óra egybefüggő legyen; 1 óránál rövidebb idő nem számít pihenőidőnek. Heti három alkalommal 9 órára lehet csökkenteni megszakítás nélkül, de a 11 órából elmaradt időt a következő hét végéig "le kell pihenni" 2 gépkocsivezető esetén: 8 óra megszakítás nélkül 30 órás időszakonként. A fentieken kívül kell tartani heti pihenőidőt Minimum 45 óra megszakítás nélkül, ha a sofőr lakóhelyén, vagy a jármű telephelyén veszi ki a pihenőidőt ...

Buszkovács

Buszkovács

Cégünk 1991 óta foglalkozik nemzetközi és belföldi személyszállítással, buszbérléssel Mercedes, Setra, Neoplan, MAN, Bova, Ikarus, Vanhool tipusú autóbuszokkal 9-72 főig. Fő profilunk a személyszállítás: turista, kiránduló, céges, iskolás, egyházi, dolgozók, sí és egyéb csoportok magas színvonalú szállítása. Nemzetközi és belföldi személyszállítás, buszbérlés, buszrendelés 9 - 72 főig. Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Többségük légkondicionált, videóval, konyhával, toalettel felszerelt, kiváló esztétikai állapotú. Folyamatosan indított utak belföldre, és külföldre igény szerint. Buszbérlés, buszrendelés előtt bővebb információért tekintse meg buszainkat, és válassza ki az utazásukhoz ideális gépjárművet. Árainkról tájékozódjon árlistánkon, és kérjen pontos árajánlatot a tervezett úthoz. Küldjön e-mailt a buszrendeles@buszkovacs.hu címre, illetve hívjon NON-STOP számunkon: 06-30-9440-333.

Buszrendelés.eu - Az online buszbérlés oldal

Buszrendelés.eu - Az online buszbérlés oldal

A buszrendelés.eu oldalán egyszerűen, kényelmesen kérhet árajánlatot belföldi és külföldi autóbuszos szállításra. Az autóbuszos személyszállításban, autóbusz bérbeadásban, fuvarszervezésben eltöltött 20 évünknek és az ebből adódó rutinnak köszönhetően minden ügyfelünk számára az optimális megoldást nyújtjuk. Gyakorlott, udvarias gépkocsivezetőink mellett Ön teljes nyugalomban, biztonságban utazhat. Járműveinket cégünk saját szervizében a legnagyobb körültekintés mellett tartjuk karban. Mindezek garantálják, hogy Ön sem fog csalódni bennünk, legyen akár kirándulás, utazásszervezés vagy dolgozószállítás a feladat.

Hirdetés
Busztrend Kft Esztergom

Busztrend Kft Esztergom

Buszok bérelhetőségét biztosítjuk, különjárati buszbérlés és menetrendszerinti járat München

Cser-busz

Cser-busz

Amennyiben autóbuszbérlés, mikrobuszbérlés, minibuszbérlés után érdeklődik gépkocsivezetővel, jó helyen jár. Ha egy rövid ismertetőt szeretne cégükről, személyszállítási szolgáltatásainkról és a buszbérlés lehetőségéről, kérjük tekintse meg a "Rólunk" menüpontot.

Elektromos busz Sopron

Elektromos busz Sopron

Az elektromos busz egy különleges jármű, amely felejthetetlenné fogja tenni az Ön programját is! Az elektromos busz a turisták számára gyártott jármű. Utasai a hangszórókon keresztül kapnak ismertetést, közben zavartalanul fotózhatnak és videózhatnak. 22 fő utazhat egy időben az elektromos kisbusz kényelmes bőrülésein. Ismerje meg az elektromos buszt!

Eurobus Travel Service Kft. - Busz Bérlés

Eurobus Travel Service Kft. - Busz Bérlés

Cégünk, az Eurobus Travel Service Kft. fő profilja a belföldi és nemzetközi személyszállítás minőségi, karbantartott buszainkkal, 6 és 76 fő között. Számos nagy cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, így Ön is bátran számíthat ránk. Mi megtervezzük a legkedvezőbb útvonalat s biztosítunk Önnek repülőtéri, éttermi transzfereket, városnézést, kirándulásokat, európai körutakat, üdülőjáratokat, városlátogatásokat. Sportrendezvényekhez és zenekarok számára utánfutót is tudunk biztosítani. Az összes autóbuszunk az Európai Únió által előírt elvárásoknak megfelelnek. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és vegye fel velünk a kapcsolatot!

F - travel

F - travel

A tevékenységünk több mint 20 évre nyúlik vissza, mely magában foglalja a jogosítványszerzést, továbbá a személyszállítást. A személyszállítás tevékenysége elsősorban a belföldi személyszállításra összpontosul. Elsődleges célunk az utasok biztonsága, melyre kellő bizonyítékkal szolgál az a tény, hogy az autóbuszt minden esetben, egy 20 éves szakmai múlttal rendelkező GK szakoktató vezeti, nagy tapasztalattal, magas fokú tudással, képzettséggel, valamint kellő mennyiségű toleranciával. A biztonság mellett a megfizethetőséget is fontos szempontnak tartja, hiszen nem minden szervezet, csoport, képes a luxus buszoknak megfelelő árat megfizetni! Természetesen nagyon fontos számunkra is a komfort és a megjelenés! Igyekszünk megfelelő árajánlatot adni mindenkinek, amit általában közös megegyezés alapján állapítunk meg! Kellőképpen rugalmasak tudunk lenni az elszámolásban is! A buszban gondoskodtunk a navigáció jelenlétéről, hogy egyik fél részéről sem legyen esetleges félreértés. Igény esetén angol nyelvű tolmáccsal is tudunk szolgálni mind az oktatásban, mind a személyszállításban egyaránt.

Fetaz Bt Dorog

Fetaz Bt Dorog

A FETÁZ Bt. 1996. óta végez autóbuszos személyszállítási tevékenységet. Munkánk egy részét a különböző cégek részére végzett munkásszállítás teszi ki, másik részét pedig a különjárati autóbuszos szállítás kül- és belföldön. Bővebb információért kattintson a megfelelő menüpontra.

Fox Transfer

Fox Transfer

Budapest Reptéri Minibusz - Balaton Repülőtér Privát és gyűjtő reptéri transzfer Magyarország legkülönbözőbb pontjairól a budapesti és a sármelléki repülőtérre: Pécs, Siófok, Hévíz, Keszthely, Balaton Ring - Sávoly.

Frédi Béni Üllő Peugeot

Frédi Béni Üllő Peugeot

A Frédi-Béni Autócentrum - 1990-ben kezdte meg működését budapesti székhellyel, majd 1993-ben jelenlegi telephelyére költözött. A Verde Kft. 1993. szeptember 25. napján került megalapításra határozatlan időtartamra korlátolt felelősségű társaságként. 1995-ben szerződést kötöttünk a Peugeot Hungária Kft-vel, az Automobiles Peugeot magyarországi vezérképviseletével új Peugeot gépjárművek értékesítésére és szervizelésére vonatkozóan. A 2000-es évben telephelyünk bővítésével és ezzel egyben új gépjármű értékesítési szalonunk megnyitásával kereskedésünk az ország egyik vezető Peugeot kereskedése lett.

Tuti menü